Isnin, 7 Mei 2012

Padan Tak ?

Hai aku nie..masuk hospital pun dok pikir baju Hospital PUSRAWI warna apa heee...tak silap aku warna maroon...so aku kan takder tudung colour tu...dengan ini aku pun menggatalkan tangan aku nie untuk membeli tudung online plak..heeee http://shawls2u.blogspot.com/  singgah le di blog nie..ternyata tudung2 nya leh tahan lawanya..


nie ler colour tudung yang aku pilih tu..harganya..nengok ah sendiri dalam blog tu yer....
aku pun tak pernah ada tudung camnie yg ada 2 tone colour...si suami pernah perli ker..apa ...ha..kain batik yang nak pakai dalam pantang tu..baju nya dah ada ker..padan tak ngan kain-kain batik tu...ceh..nie macam nak suruh aku beli baju baru jer...niat dah ada dah nie......hai..dalam pantang pun masih pikir lagi padan ker tak padan...bukannya ada orang nak nengok pun kan..yer lah dah anak no.3..kalu anak sulung dolu yer ler... tai untuk kepuasan diri nak wat camner...

Alamak sorry takder plak gambar baju pesakit Pusrawi...nak tanya padan ker tak heee..harap-harap padan lah yer...peace...:)

4 ulasan:

Munira berkata... JOM Reply

wahhh..selamat bersalin & berpantang ya...
Akak pun lagi sebulan lagi nk bersalin...

.dida mumin♥ berkata... JOM Reply

hahaha....sesuai sgt la dgn baby girl dlm perut tu, dh nk masuk opr room pn masih dok fikir nk beli/pakai baju/tudung kaler apa...:)

ummiP3 berkata... JOM Reply

@Munira tq kak...saya dijangka operate 16-13 mei 2012

ummiP3 berkata... JOM Reply

@.dida mumin♥ heeeee laki ke pompuan aku mmg gini heee