Selasa, 10 Januari 2012

Layan TV Al-Hijrah gara-gara Ustaz Don

Semenjak dua menjak nie aku dan suami melayan TV Al-Hijrah lah plak..tapi nengok info dulu..bila nampak jer rancangan Ustaz Don baru on TV A-Hijrah,  cara dia menyampai dan mengajar sesuatu tu memang menarik...seronok mendengarnya, kusyuk, tawadhuk sume adalah....ingatkan aku sorang jer dok layan Ustaz Don nie rupa-rupanya kekawan kat opis nie pun layan..lagi dasyat siap dah frenz FB dan like blog dia...heee. Dengar kekawan citer ustaz Don nie asal dari Penang..bila dia berceramah pun keluaq habis sleng Penang..tu yang best tu...pastu campur plak dengan unsur-unsur humor..ermmm keh layan salah 1 ceramah beliau..dalam youtube nie..meh..

 
 

 
 

6 ulasan:

Mrs Lurve berkata... JOM Reply

best...memg suka tgk kuliah dia, ada wat entry sal nie gak,

http://indahitukamu.blogspot.com/2012/01/ustaz-don-yang-best.html

Alan Rizque berkata... JOM Reply

Yup saya pun minat gak ustaz ni..cara mengajar yang jelas dan selalu jer dapat ilmu baru setiap kali dengar.

AzaLea berkata... JOM Reply

ustaz don sgt kelakar... dh lah ensem.. Rancangan lain kat TV al hijrah pun best2..

Hidup ustaz don!!

ummiP3 berkata... JOM Reply

@Mrs Lurve oo yer ker nanti saya singgah yer

ummiP3 berkata... JOM Reply

@Alan Rizque betul tu lagi2 bab ngaji...

ummiP3 berkata... JOM Reply

@AzaLea huh tapi dia dh bertunang..lawa bangat plak tu orangnya