Isnin, 16 Januari 2012

Rasanya Tak Sanggup Dah Nak Lalui Perkara Nie Kalau Ianya Berpanjangan

Fuh mengah..lelah...semua ada...penat aku nak lalui semua nie..pagi-pagi aku terkejar-kejar ..kalu lambat sket confirm kena tinggal bas.  Kalu kena tinggal..takder maknanya aku nak naik ERL sume baik aku amik cuti.huuuu.  pagi nie aku terlambat bangun 15 minit 5.45 pagi br terjaga kelam kabut aku dibuatnya. 6.15 pg nak kena keluar rumah dah..nak siapkan dua(2) anak dara aku tu lagi nak pergi sekolah..Ya Allah...nak putus nyawa rasanya..aku dah lah tengah mak yong dan ada asma...seksa rasanya.  Ya Allah permudahkanlah urusan harian ku.  Aku plak nak ke Putrajaya suami plak nak ke Rawang...rasanya macam nak berhenti kerja jer..tapi kang..kureng plak pendapatan isi rumah..hai nak kena cari alternatif aku nie pas bersalin nanti.
Sekarang nie plak aku tengah menahan sakit gigi yang sepatutnya aku kena wat minor operation kat gigi aku nie..tapi dah aku Pregnant..jadi Doktor gigi tu cakap takleh wat coz nak kena bius takut ada effect ke baby..jadi aku kena menanggung sakit gigi nie lagi 4 bulan...kalu yang pernah rasa sakit gigi camner tau lah rasanya..aku duk telan penadol jer tuk tahan sakit..tu pun tak brani nak makan panadol selalu.  Hai tak sanggup rasanya nak nangung semua nie..tapi aku kena kuat nak tak nak aku kena lalui juga.  Aku berdoa agar permohonan pertukaran aku dipercepatkan..amin..dan sakit gigi aku nie akan berkurangan..InsyaAllah.

11 ulasan:

akuamir berkata... JOM Reply

ya ALLAH,, saya tahu camne pedihnye skait gigi nieh,, baru jeh lepas haritu,, sakit gilerr tak bole tido kan.. satu hari pon dah ckup pedih sangat.. :'( moge cepat sembuh amin...

Dida mumin♥ berkata... JOM Reply

aku cuma mampu angguk tanda setuju jee....:(

AzaLea berkata... JOM Reply

Cian akak... sy yg membaca pun rasa terbeban, ni kan lg akak yg lalui..

akak kene selalu call JPA utk tanya status.. biar dia rimas..

Diarihatiku1976 berkata... JOM Reply

akak pun gitu.. cuma sanggup jadi pendengar setia jer.... ahahahsks

ummiP3 berkata... JOM Reply

@akuamir tq Amir

ummiP3 berkata... JOM Reply

@Dida mumin? ...yup angguk tanda setuju

ummiP3 berkata... JOM Reply

@Dida mumin? yup geleng tanda tak setuju..yuhu...

ummiP3 berkata... JOM Reply

@AzaLea yup dah selalu call...penat dah..dah lah payah nak dapat line JPA

ummiP3 berkata... JOM Reply

@Diarihatiku1976 hai..daha lama akak tak berblog...jadi pendengar pun ok...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata... JOM Reply

erkkk dapat membayangkan betapa seksanya...huhuhu


smga dipermudahkan urusan akak.. smga dikurangkan rasa sakit akak ok..

kesihatan perlu dijaga..

ummiP3 berkata... JOM Reply

@C.M.A @ CikMoonAdnan tq yang...