Selasa, 31 Mei 2011

Gambar ngan Boss dan kengkawan kat Opis...:D


Amacam lawa tak boss aku nie...( sebaya aku kot) hehehe anak dah dua dah tak mau kacau yer....

Yang nie plak boss no.2 aku amacam...single mingle lagi nie tau.....tapi aku tak sure single but not available ke tak hehehehe

Ha lawa-lawakan bos-bos aku nie...sumenya pandai posing gitu....ha yang hak nie mai dari Kedah lagi...:)

Yang nie plak....uish tak mo kacao gak dh bergelar isteri orang dan dah ada dua org anak yang comel dan pandai bergaya....(ex lawyer tak silap) ha kang kena saman kang..hehehehe


HA JENG..JENG JENG...NI GAMBAR AKU BERAMAI-RAMAI MERIAHKAN GAMBAR NIE....

Abe bak per gambor mu jadi gitu be.....hehehehe


Nie gambar poyo ah sikit-sikit...leh kan...yang baju purple tu cc aku....dia ah yang paling MUDA diantara kitaorang sume...jgn mare yer cc


aku suke gambar nie coz muka aku nampak ok time nie...yang mana yer aku..hehehe yang pink colour tu ler


Amboi kawan aku sorang nie..Midah namanya...flying kiss kat Asri ker....ko jgn marah aku tau coz aku tarok gambar nie.


Nie plak adik-adik Khidmat Singkat dorang sampai hujung tahun nie jer.....tapi sume ada kelulusan tinggi nie...





Dua (2) gambar di atas adalah sebahagian dari ...Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Jabatan Penerangan Malaysia...nie sume orang penting Penerangan nie...hehehehe hai Kak Ina mana cermin mata cun ah ..pakai contact lense jer ah

p/s :-

      Jangan lupa klik pada nama Midah dan Kak ina tu yer....

1 ulasan:

DiDa Licious berkata... JOM Reply

wei...ummi p3..
terbaek laaa!!!hahahaha
gambar aku mmg x boleh blah btl laa!