Ahad, 15 Mei 2011

Menu minggu ini....Sphagetti dan Puding Roti

Hari nie mama famili mama ku dan ibuku datang jalan-jalan ke rumah ...pikir-pikir apa menu yang senang mudah dan ringkas ( hurm tapi kosnya agak tinggi ) Ha!!! Sphagetti jer ah.....pikir-pikir punya pikir lagi...ha....takkan tu jer mesti kena ada pencuci mulut ....apa yerk..bahan-bahan dah ada so aku buat puding roti ah....aku buat 2 jenis, satu ngan kismis dan satu lagi ngan coklat chip dan badam hiris....hentam sajer janji sedap nyum..nyum..nyum...




Ha!!!.... pada saat dan ketika ini semua ini sudah selamat di makan dengan jayanya...hehehe...bagus tak membazir...

1 ulasan:

fRaMe+LenSeS berkata... JOM Reply

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D