Khamis, 5 Mei 2011

Macaron aku dah sampai.....

Setelah seminggu aku order akhirnya sampai juga Macaron aku yang di order dari Negeri Johor tu...Pasir Gudang, Johor.  Aku baru tau tadi yerk yg aku order tu jauh....aku jumpa di Facebook taip jew Ama Lina  pastu frenz ngan dia dan order melalui inbox :). Nie dia...gambarnya....zasss....

  


Yang pink colour dah habis kena kebas ngan anak gue....selama lah ada gak tinggal lagi beberapa ketul kalu tidak....kempunan ah aku....terpaksa ah aku ajak en hubby gi KLCC hehe....

2 ulasan:

Alan Rizque berkata... JOM Reply

Best ker Macaron ni? Nampak macam pelik jer..

P3 berkata... JOM Reply

bleh lah...cuma manis bangat ....