Isnin, 25 Julai 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Santai Bersama BEN ASHAARI



Pertama sekali..saya ucapkan ribuan terima kasih bagi yang sudi singgah ke blog saya yang tak seberapa ini, sesungguhnya...dengarkan pantun nie yer...kalu nak balas di alu-alukan... 

Buah Cempedak Di luar Pagar
Ambil Galah Tolong Jolokkan
Saya Budak Baru Belajar
Kalau Salah Tolong Tunjukkan

bukan kutukkan....peace :)


"Budi Bahasa Budaya Kita"

29 ulasan:

azu berkata... JOM Reply

blog mesti kaler pink..sweet tp dh ramai sgt pakai kan..momma pink la..myb tu warna fav kot..keep it up!Azu singgah n follow!!
http://azumie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Ida berkata... JOM Reply

sweeeeeeeetttt...:)

tapi boleh tak kalau akak buang widget-widget yang tak perlu?? bagi ringan sikit ini belog.. :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

Edy Ramanov berkata... JOM Reply

widget tak perlu, buanglah ya. header berat nak bukak. be alert ya. dan kemaskan lagi blog ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina berkata... JOM Reply

ai ummi!
heee...
comeynye yg gerak2 kat header ni...nak curik bole?
hehehe..abg ben soh komen yg ko2..
heee..x de ape yg ko...
cume widget si comel baju merah tu comel sangat..heheh...




http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Azzah berkata... JOM Reply

salam,suka header tu..kalau boleh sidebar buat sebelah jer kot..sebab saya nampak yang sebelah kanan ni macam banyak yang terkeluar kotak.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's berkata... JOM Reply

haa..ni yg fik xsuke pasal blog ni..sebab berat sgt.....buang la geng blogger tu..ganggu jer..

tahniah! fik follow k!

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

AnAk dEneSor berkata... JOM Reply

klo u buang advert game ag ok kowt..cz td ble masuk je blog u terus kuar adevrt games besar gabak..hihi =)

http://anakdenesor.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

haslinda berkata... JOM Reply

comel nye blog ummi... terpana sekejap :) hehe...

emm, sy rasa side bar buat sebelah je akan nampak lebih kemas dgn susunan widget yang teratur... lain2, ok dah :)

jon kritik blog linda :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

faridah nazurah berkata... JOM Reply

blog ummi ni memang comel dengan warna2 pink. tapi ummi mungkin kena kurangkan sikit penggunaan widget2. kalau boleh ummi kena selaraskan widget ummi, klau tak nnt nampak serabut. maaf ye kalau ummi terasa hati. jom singgah blog sy

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid berkata... JOM Reply

kritik je kan tak bole puji kan?

header kasi cantik lagi mesti menarik. widget banyak sangat la.kurangkan sikit oke. kalau buat 2 column je mesti lagi kemas dan mudah :)

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DaYaH JeLitA berkata... JOM Reply

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...font tu kalaw boleh tukar bagi kemas..and sidebar wat sebelah cukuplah..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

ZyzyAfrina (: berkata... JOM Reply

blog berat ><

http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple berkata... JOM Reply

kurangkan widget .. footer tu tak perlu . .

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

maszull berkata... JOM Reply

slm...buang jer advert game tu lebih balik kot....:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. berkata... JOM Reply

salam ummi, blog lawa, cuma lebih baik kalau kurangkan widjet, mcm kalendar,tapi itu sekadar idea , =D
terima kasih bagi kritik =]


Jom Kritik Sini plak Oke =D

Meck berkata... JOM Reply

blog tak kemas & byk sgt widget hehe

ninie_azriena berkata... JOM Reply

kalau boleh buat satu sidebar je :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina berkata... JOM Reply

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Amalina berkata... JOM Reply

Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Rasanya buang lah navbar dan widget yg tak perlu tu :)customize shoutbox tu sebab dah terkeluar :)

Comment me back

shiny2 star.. berkata... JOM Reply

kalau 2 column lg cun.n widget2 kurangkan sket.:) bru sng nk masuk blog ni.hehehe..dah follow

http://juzforthelassie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun berkata... JOM Reply

pink bangat..
Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu. TQ

Fad berkata... JOM Reply

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la...xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..td masa masuk ada window pe ntah kuar..buang la tu..hehe..follow sekali...

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan berkata... JOM Reply

Beratnya blog ni. Buang widget2 x penting k. =)

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

noraizuraMasoud berkata... JOM Reply

hai...sy blogger baru..
tuk blog ni, sy rse blog ni mcm berat jek...

ok...singgahla blog sy...i folo

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

DoodleLicious berkata... JOM Reply

comelllllllllll

suka pink

bagi sy ok jer blog nie

kalau nak doodle free, datang lah sini, esok last day offer

zieyzain berkata... JOM Reply

nice !

Yumida berkata... JOM Reply

wah...comelnyer blog ummi...i like kaler pink too! so nk kritik ni..mana blog archive ummi..tu yg plg penting dlm blog..happy berblogging yer ummi

jom singgah jap kt blog sy bg kritik jgk...salam ziarah..

petuapakar berkata... JOM Reply

Nice blog. Pakar loike! Masih ada ruang untuk improvement....

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

wanie wonek berkata... JOM Reply

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com