Jumaat, 1 Julai 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011


Santai Bersama BEN ASHAARI


Hai....Salam dan Selamat Sejahtera semua blogger dan pembaca
pertama tama sekali TQ v much to Abg Ben  @ En. Ben 10 ..upss...terlebih sudah coz rajin wat segmen yang membolehkan ramai pengunjung datang ke blog aku yang lansung tak femes nie...hehehehe.

Aku tengah memikirkan cadangan untuk dijadikan segmen yang menarik nie..ermmmmm apa yer...apa kata wat segmen sambung ayat atau perkataan....apa lagi yerk.... hah topik yang buat diolog tu walau aku nie jenis manusia yang banyak bercakap tapi bab diolog nie hancus.  Ha kalu wat pertandingan design logo ker dan apa-apa adik bradik design ah..aku leh ah sikit-sikit.

Nie nak dekat puasa dah nie maby lepas nie aku takder masa sangat dengan blog nie..maklumlah....bulan beramal...hehehehe yo o aku nie kan..tah-tah aku lagi kemaruk berblog..ok lah kalu nk bagi aku ngomel memang banyak kot coz sapa yang mengenali diriku ini tahu lah siapa aku.....k Abg Ben @ En Ben tq again.... 

23 ulasan:

Haris Kaito berkata... JOM Reply

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!
JOM JOIN BLOGLIST!!

Cik Ayu berkata... JOM Reply

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

farysa allyssa berkata... JOM Reply

datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

aku dan segalanya berkata... JOM Reply

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html


jom kita gegarrrr

Alya Esprézzo berkata... JOM Reply

cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

gadis melayu berkata... JOM Reply

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ღ Sis Aieda ღ berkata... JOM Reply

datang gegar sini..((:

http://aiedasyid.blogspot.com

HaFizaH aYu berkata... JOM Reply

kasi gegar blog u plak..hehehe

http://ayuitukamu.blogspot.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata... JOM Reply

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

LUNA LANUN berkata... JOM Reply

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...
Jom gegarkan saya semula!

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. PERHATIAN: Peserta Keychain Giveaway by Luna Lanun
2. 10 Tokoh Malaysia Berdarah Indonesia?!
3. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
4. Menara Jam Atkinson - Antara Bangunan Tertua Di Kota Kinabalu, Sabah
5. Unsur "Jangan Dibuat" Pada Blog Untuk Menjadi "Blog Mesra Pengunjung"
6. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"

by LUNA LANUN

osHin berkata... JOM Reply

oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

imnabila berkata... JOM Reply

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

me@monolog berkata... JOM Reply

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

cik Ida berkata... JOM Reply

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

TeAqArH berkata... JOM Reply

teaqah dtg gegar sini dr segmen BA..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Rohaizam Rosli berkata... JOM Reply

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A M E ! berkata... JOM Reply

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Shuk_ArChie berkata... JOM Reply

Shuk datang gegar sini... n follow
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

Lulu Caldina berkata... JOM Reply

...hai awak.... selamat pagi ;)

A N E F F berkata... JOM Reply

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

Fadzmie Mohamad berkata... JOM Reply

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey berkata... JOM Reply

Salam singgah sini dari segmen yang same ... selamat petang tuan rumah (^_^)

KhAiReDzAiMy berkata... JOM Reply

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-