Selasa, 26 Julai 2011

Menu Tengahari - Noodle Station

Kekenyangan aku dibuatnya..nampak jer secoit coz dalam pinggan dan mangkuk yang besar...tapi sangat mengenyangkan.  Tengahari nie aku ngan Kak Ina dan Dayah kawanku jenjalan ke Maju Junction kita orang tak tau nak makan apa....yang ada dalam kepala otak kitaorang cuma cari makanan atau Restoran yang kitaorang belum pernah makan lagi dalam Maju Junction tu..ermmm NOODLE STATION cam menarik jer...ramai orang..sampai kena menunggu dalam 10 minit gak..tapi no hal ah coz nak try gaks. Aku ngan kawan aku belek punya belek menu ..maklumlah tak biasa pergi kat sini...sian adik yang amik order tu...

Aku ngan kawan aku siap tanya apa menu yang selalu orang order dan apa special menu kat Noodle Station nie harga belakang kira ...hahaha tapi leh tahan ah hergenya...setelah di pikir dan di belek-belek ..aku dan kawan-kawan aku memilih menu nie...

Menu untuk Dayah
 


Springy Noodle With Bbq Chicken
Topped with tender strips of oyster sauce-marinated chicken barbecued to perfection, and deep-fried chicken dumplings

 
Iced Mocha

RM 17.40 bagi kedua-dua menu 



 Menu untuk Kak Ina
 
Springy Noodle With Tempura Prawn
Delicate prawn Tempura for an added touch of Japanese authenticity


 
 Mango Sorbet

RM 21.80 bagi kedua-dua menu 



 Menu untuk Aku@ummi
 
Springy Noodle With Beef Pastrami
Beef pastrami and mushrooms add a delicious Western twist

Ice Blended Cappuccino

RM 19.60 bagi kedua-dua menu 

2 ulasan:

AzaLea berkata... JOM Reply

sdpny.. sy suke mkn nasi goreng tomyam dia...

Dida LiciouS berkata... JOM Reply

smua sap tapi napa noodle ko x kalerful plak?

Nway, nice layout blog baru ni..ringan & luas mata memandang! ;)